Inchirierea auto: ajutorul potrivit pentru o calatorie reusita

Doresti sa calatoresti insa nu ai la indemana o masina proprie? Ideea folosirii mijloacelor de transport nu te incanta? S-ar putea sa avem solutia pentru tine daca raspunsul este unul pozitiv.

Lipsa unui autovehicul personal nu ar trebui sa te impiedice sa iti desfasori activitatea. Daca doresti sa experimentezi flexibilitatea in trafic, serviciile de inchirieri auto s-ar putea sa te intereseze.

Fie ca esti in vacanta, fie ca te deplasezi in scop profesional, serviciile rent a car Bucuresti sunt o optiune pe care te incurajam sa o iei in considerare. Siguranta, confortul si seriozitatea sunt doar cateva dintre calitatile care ii caracterizeaza.

Diversitatea autovehiculelor

Nevoile difera de la persoana la persoana. Anumiti clienti calatoresc singuri si au nevoie de masini de dimensiuni reduse. Pe de alta parte, pentru familii sunt necesare masini mai incapatoare.

Exista si nevoia anumitor persoane de a beneficia de servicii de inchiriere chiar din parcarea aeroportului. Compania FIVE pune la dispozitie si aceasta optiune, oferind servicii de rent a car lowcost Otopeni.

Motivele inchirierii variaza si ele. Masinile pot fi utilizate atat pentru evenimente speciale, cat si pentru calatorii uzuale. Exista tipuri diverse de masini pentru a implini toate nevoile si scopurile.

 • Compact
 • Luxury
 • SUV
 • Microbus

Analizeaza-ti necesitatile si alege ce model ti se potriveste. Este bine sa te informezi in legatura cu capacitatea automobilului si daca acesta este dotat cu tot ce ai nevoie inainte de a lua o decizie. Gaseste oferta cea mai adecvata pentru tine.

Accesoriile necesare unei calatorii reusite

Pot exista situatii in care sa ai trebuinta de accesorii suplimentare. In serviciile sale de rent car Bucharest, compania FIVE include si furnizarea de echipamente aditionale. Pot fi asigurate urmatorele:

 1. Scaun pentru copil
 2. Portbagaj suplimentar
 3. Suport pentru schiuri
 4. Lanturi

Aceste accesorii iti pot face calatoria mai usoara, dar te pot scuti de asemenea si de amenzi. Tocmai de aceea, nu evita sa sa le ceri atunci cand constati ca ai nevoie de ele. Firma ti le va pune cu placere la dispozitie.

Informatii importante

Inchirierea unei masini presupune o anumita responsabilitate. De aceea, pentru a-ti putea furniza serviciile dorite, firma iti va solicita prezentarea anumitor acte.

Documente necesareMotiv pentru necesitate
Permis de conducere (cel putin 2-3 ani de vechime)Garantia oferita companiei ca esti un sofer experimentat
BuletinSemnarea contractului
PasaportIn cazul clientilor din afara tarii, care duc lipsa buletinului

Daca totusi, in ciuda anilor de experienta la volanul unei masini, iei parte la un accident sau provoci daune automobilului, contacteaza imediat compania. Autovehiculele sunt asigurate. In cateva ore de la apelarea firmei de inchirieri aceasta iti va trimite o masina noua pentru a o inlocui pe cea avariata.

Disponibilitate si convenienta

Accesibilitatea serviciilor de inchiriere oferite de FIVE nu se rezuma doar la orasul Bucuresti. Acestea sunt disponibile si in localitati precum:

 • Targoviste
 • Brasov
 • Ploiesti
 • Constanta

Totodata, un aspect foarte convenabil este ca poti preda masina intr-o locatie diferita de cea de unde ai preluat-o. Tot ce trebuie sa faci e sa iei legatura cu un reprezentant si sa stabiliti impreuna locul de predare.

Locatia de predare poate fi stabilita, de asemenea, la completarea formularului de inchiriere. Astfel, tu te vei putea bucura de flexibilitate si lipsa constrangerilor. Iti vei putea planifica itinerariul dupa bunul plac, fara sa existe stresul intoarcerii la punctul de unde ati preluat masina.

Sfaturi utile pentru inchiriere

Trebuie sa fii precaut cand apelezi la astfel de servicii. Daca iti doresti sa ai parte de cea mai buna experienta atunci cand inchiriezi un automobil, noi te sfatuim sa urmaresti pasii de mai jos.

 1. Compara ofertele
 2. Verifica starea masinii inainte de preluare
 3. Analizeaza politicile companiei
 4. Examineaza contractul
 5. Returneaza masina la timp

Bifand toate aceste aspecte poti economisi bani, evita capcanele si preveni amenzi sau taxe suplimentare. Atentia la detalii si informarea sunt foarte importante in acest proces.

Daca in urma celor amintite mai sus te-ai hotarat sa apelezi la o firma de inchirieri auto, te rugam sa o faci cu responsabilitate. Aceste servicii ofera confort si flexibilitate, dar pot veni si cu riscuri. Fii precaut si atent pentru a beneficia de o experienta pe care sa vrei sa o mai repeti in viitor!

Previous post Centrul de Formare Profesională Eurodeal: Cursuri de Competențe Antreprenoriale pentru Succesul Proiectelor cu Finanțări
Next post Top 4 tipuri de pardoseli pe care sa le ai in vedere