Ce elemente să iei în considerare înainte de a alege o baterie de bucătărie de la Grohe?

Folosești bucătăria în fiecare zi, pentru că îți place să gătești și să-ți răsfeți familia? Pe lângă un aragaz bun, un frigider de calitate și mobilier spațios, ai nevoie și de o baterie excelentă, datorită căreia să poți spăla vasele cât mai ușor.

În acest sens, Grohe:https://www.baterii-lux.ro/ îți stă la dispoziție cu o varietate de obiecte sanitare moderne. Pentru a lua, însă, o decizie, indicat este să știi ce detalii tehnice să pui în balanță, înainte de a face o investiție.

Ce tip de pipă poate să aibă o baterie de bucătărie Grohe?

Un prim aspect, în privința căruia trebuie să te gândești atunci când vrei să alegi o baterie de bucătărie de calitate este referitor la pipa cu care aceasta dotată. Din fericire, pe piață găsești mai multe modele, iar printre cele mai practice numără:

  • baterii cu pipă fixă – sunt unele dintre bateriile care se folosesc de foarte mulți ani, iar despre acestea trebuie să știi că nu le poți roti nici spre stânga, nici spre dreapta. De aceea, atunci când le montezi, gândește-te la cum te simți cel mai confortabil când folosești chiuveta, pentru a-ți fi cât mai ușor pe termen lung;
  • baterii cu pipă mobilă – dacă vrei să ai parte de cât mai multă flexibilitate, optează pentru o baterie cu pipă mobilă. Pe aceasta o vei putea muta după cum îți este mai simplu, atât spre stânga, cât și spre dreapta. Astfel, atunci când speli un vas mai mare, de exemplu, poți da pipa la o parte cât timp cureți oala cu buretele, pentru ca mai apoi să folosești jetul de apă pentru a o clăti;
  • baterii cu furtun retractabil – sunt extrem de practice, întrucât îți permit să clătești vasele foarte ușor, mai ales atunci când vine vorba despre cele mari. Atunci când termini de spălat, furtunul revine în poziția sa inițială.

Acționarea apei

Un alt detaliu important, de care este recomandat să ții cont în alegerea unei baterii bune de bucătărie este referitor la faptul că poți acționa apa în diferite moduri. De exemplu, dacă preferi o baterie cu monocomandă, trebuie să ai în vedere că aceasta este prevăzută cu un singur robinet, pe care îl folosești atât pentru apă caldă, cât și pentru apă rece. În același timp, ai la dispoziție și bateriile clasice, cu 2 robineți separați, dar și baterii pe bază de senzori, de care trebuie doar să-ți apropii mâinile, pentru ca apa să pornească.

Mărimea potrivită

Pentru a ști care este mărimea potrivită a bateriei de care ai nevoie, ia în considerare cât de mare este chiuveta de care dispui. De exemplu, dacă ai o chiuvetă micuță, îți este suficientă o baterie mică, cu o pipă joasă, pentru ca apa să nu stropească totul împrejur atunci când o acționezi. În acest sens, este bine să știi că bateriile sunt împărțite pe mărimi, după cum urmează: de la S până la L, unde S este cea mai mică, iar L cea mai mare.

Design

Nu în ultimul rând, design-ul este și el important. Dacă ai o bucătărie amenajată în stil vintage, nu ezita să investești într-o baterie aurie, în concordanță cu celelalte obiecte de aici. În schimb, dacă preferi stilul minimalist, scandinav, te poți orienta către o baterie cu forme drepte.

Baterii-Lux.roîți oferă varietate și calitate atunci când vine vorba despre obiectele sanitare. Poți comanda online, foarte ușor, cele mai bune baterii bucatarie de aici, precum și baterii pentru baie sau accesorii moderne, practice și simplu de folosit.

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872

Previous post Cele mai bune practici de optimizare a conținutului pentru motoarele de căutare în era digitală
Next post Sfaturi pentru întreținerea optimă a ușilor de exterior