Sisteme de încălzire Viessmann pentru fiabilitate și flexibilitate

Într-o lume în care confortul și eficiența energetică devin din ce în ce mai cruciale, alegerea unui sistem de încălzire adecvat pentru locuința ta nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Viessmann se prezintă ca unul dintre liderii de piață în domeniul sistemelor de încălzire, oferind o gamă variată de produse care să satisfacă nevoile fiecărui tip de consumator. De la pompele de căldură până la centralele în condensație, Viessmann își propune să ofere soluții de încălzire de ultimă generație care sunt atât eficiente, cât și prietenoase cu mediul înconjurător.

Pompe de Căldură Viessmann Vitocol

Pompele de căldură de la Viessmann sunt proiectate pentru a oferi o eficiență energetică excepțională și un confort sporit în locuință. Acestea extrag căldura din aer, apă sau pământ și o transferă în sistemul de încălzire al casei. În acest fel, pompele de căldură reprezintă o alternativă ecologică la sistemele tradiționale de încălzire, reducând emisiile de CO2 și costurile operaționale.

Centrale pe gaz în condensație Viessmann Vitodens

Centralele termice pe gaz în condensație de la Viessmann sunt cunoscute pentru eficiența lor ridicată și pentru capacitatea lor de a reduce consumul de energie. Ele funcționează pe principiul recirculării gazelor de ardere, recuperând căldura care ar fi fost în mod normal pierdută și utilizând-o pentru a încălzi apa din sistem. Acest proces de „condensare” maximizează eficiența și reduce costurile.

Gama de putere vs suprafața casei aproximativă a casei pentru o centrală Vitodens

Viessmann oferă o varietate de centrale termice pe gaz în condensație din gama Vitodens cu diferite nivele de putere: 19 kW, 25 kW și 32 kW.

  • 19 kW: Aceste centrale sunt ideale pentru locuințe mici cu o suprafață de până la 100 metri pătrați.
  • 25 kW: Sunt mai potrivite pentru case de dimensiuni medii, cu o suprafață între 100 și 150 de metri pătrați.
  • 32 kW: Aceste centrale sunt recomandate pentru locuințe mai mari, cu o suprafață de peste 150 de metri pătrați.

 

Viessmann Vitodens 050 19 kW Model B0KA pentru proiecte rezidențiale mici

În căutarea unui sistem de încălzire fiabil și eficient, Viessmann Vitodens 050 19 kW model B0KA se profilează ca o opțiune excelentă. Această centrală termică în condensație, pe gaz, oferă soluții avansate atât pentru încălzirea spațiului, cât și pentru apa caldă menajeră. Datorită unor tehnologii de vârf, precum arzătorul MatriX-Plus și controlul automat al combustiei Lambda Pro, acest model promite performanță și durabilitate.

Arzătorul MatriX-Plus și Controlul Lambda Pro

Noul arzător MatriX-Plus se remarcă prin eficiența și fiabilitatea sa. Suprafața din oțel inoxidabil a arzătorului este proiectată să reziste la temperaturi înalte, asigurând astfel o durată de viață lungă a aparatului. Controlul automat Lambda Pro contribuie la o ardere curată și eficientă, reducând semnificativ emisiile și consumul de combustibil.

Schimbător de căldură performant, conectivitate la Internet

Schimbătorul de căldură Inox-Radial, fabricat din oțel inoxidabil rezistent la coroziune, reprezintă „inima” centralei. Acesta convertește eficient energia în căldură, având un randament normat de până la 98%. În plus, modelul B0KA vine cu o interfață WLAN integrată, oferind posibilitatea de a fi controlat de la distanță prin aplicația ViCare, compatibilă cu majoritatea dispozitivelor iOS și Android.

Alte caracteristici care contează

Centrala dispune de o putere nominală variabilă, de la 3,2 până la 19 kW, și un domeniu de modulare de până la 1:8, făcând-o ideală pentru locuințe cu o suprafață de până la 100 metri pătrați. De asemenea, beneficiază de o pompă de circulație cu eficiență ridicată și de o clasă de eficiență energetică A. Modelul B0KA este echipat cu un display touch și patru moduri de funcționare, de la comandă prin temperatura exterioară până la reglare cu regulator Open-Therm.

Sursă foto: pixabay.com

Previous post Care e diferența dintre o ie autentică și una stilizată?
Next post Secretele Siguranței – Cum să Alegi Anvelopele de Iarnă Perfecte