EXCLUSIV: Daria Stefania Malaescu, al doilea titlu ITF in doua saptamani

[ad_1]

Daria Ștefania Mălăescu a câștigat ambele probe ale turneului J5 de la Fujairah, a 7-a ediție a ITF West Asia  Cup Pinclus, care a avut loc în perioada 7-12 noiembrie 2022.

La simplu, Daria s-a impus cu 7-6 (6), 6-2 în fața sportivei Laura Brunkel (Danemarca), cu care a făcut pereche și a câștigat la dublu. Cele două s-au impus cu 6-0, 6-2 în fața cuplului Clelia Drudi Lombardi (Italia)/Cleanne Pieckel (Elveția), scor 6-0, 6-2.

La simplu, Daria Ștefania Mălăescu a trecut de Anastasiya Azimbayeva (Turkmenistan), cu 6-1, 6-2, de Aditi Gulati (India), cu 6-2, 6-1, de Clelia Drudi Lombardi (Italia), cu 6-1, 6-3 și în semifinale de Coumba Ben Mamadou Niangadou (Mali), scor 6-0, 6-0, în finală învingând-o pe partenera sa de la dublu, daneza Laura Brunkel.

Acesta este cel de-al doilea turneu câștigat de Daria Ștefania Mălăescu în ultimele două săptămâni, după cel de J4 de la Nairobi, din Kenya, unde a învins-o în finală pe principala favorită, Andraina Mitia Voavy, din Madagascar, cu scorul de 6-2, 6-0.

Articolul EXCLUSIV: Daria Stefania Malaescu, al doilea titlu ITF in doua saptamani a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Afumati, Ganeasa si Snagov- retele moderne de apa si canalizare! Au fost semnate contractele!
Next post 166 de noi statii de incarcare pentru masinile electrice in Bucuresti