Cum să îți alegi măsuța de cafea pentru living! Sfaturi care îți ușurează alegerea

Măsuțele de cafea vin în minte imediat după canapele când te gândești la mobilierul de sufragerie. Această piesă de mobilier este locul perfect pentru a vă așeza băuturile, reviste, dispozitive electronice, cum ar fi tablete sau telecomenzi, plus oferă un loc grozav pentru a vă odihni picioarele sau pentru a mânca. Măsuțele de cafea sunt omniprezente și vin în multe forme, dimensiuni, materiale, înălțimi, lungimi și caracteristici, oferindu-vă o varietate uluitoare din care să alegeți.

Alegerea unei  măsuțe de cafea pentru camera de zi pare o sarcină destul de ușoară atunci când te gândești la asta. Cauți pe online, alegi piesa ta preferată, o primști acasă, dar după o reflecție ulterioară, există mult mai multe decizii în alegerea  unei măsuțe living decât se vede.

În primul rând, trebuie să aibă dimensiunea potrivită, atât pe înălțime, cât și în ceea ce privește lungimea și lățimea. Trebuie să fie la o proporție potrivită cu spațiul și trebuie să funcționeze cu tot mobilierul existent. Materialul trebuie să se potrivească cu stilul tău de viață și să funcționeze bine în cameră

Ce material preferi?

Când faci cumpărături pentru o măsuță de cafea, vei deveni conștient de câte opțiuni ai când vine vorba de material. Cel mai evident material care îți vine în minte este lemnul, dar nu trebuie să te restrângi la lemn dacă nu vrei.â

Aruncă o privire la camera ta și la alte piese de  mobilier pentru a determina ce material ar arăta cel mai bine. Acrilul transparent și sticla pot face o cameră mică să pară mai deschisă. Sclipirea metalului poate îndeplini același scop. Sticla, acrilul, metalul și piatra arată, de asemenea, bine într-o cameră modernă.

Lemnul mai închis la culoare, cum ar fi mahonul sau nucul, sau materialele precum marmura și metalul pot arăta bine într-o cameră tradițională.

Pielea sau pielea artificială pot funcționa bine într-o varietate de setări și sunt, de asemenea, ușor de întreținut.

Ce fel de formă este cel mai bună?

Măsuțele de cafea sunt disponibile în multe forme diferite. În timp ce forma camerei poate juca un rol în alegerea unei măsuțe de cafea, trebuie să acordați atenție configurației scaunelor mai mult decât orice altceva.

O măsuță cafea dreptunghiulară sau ovală funcționează bine pentru camere mai mici.

Măsuțele de cafea pătrate sau rotunde sunt bune pentru configurații mari de scaune, cum ar fi secționale mari sau o canapea mare și un scaun de dragoste.

Mesele rotunde sau ovale sunt utile în preajma copiilor din cauza absenței colțurilor ascuțite.

Mesele în formă abstractă, care includ forme triunghiulare, adaugă o altă dimensiune aspectului și simțului camerei și se potrivesc bine cu canapele de dimensiuni obișnuite sau secționale modulare.

Abia după ce ai răspuns la toate aceste întrebări poți începe cu adevărat să găsești măsuța de cafea perfectă pentru tine și spațiul tău.

Găsește echilibrul corect

O altă regulă la îndemână de urmat atunci când alegeți o măsuță de cafea este „greutatea acesteia”. Cu alte cuvinte, ar trebui să completeze celelalte mobilier din cameră pentru a face spațiul să se simtă proporțional și echilibrat. Ce înseamnă toate acestea? Dacă canapeaua dvs. are picioare înalte și slabe, luați în considerare o masă care este solidă până la pământ sau are picioare mai scurte și mai groase. Pe de altă parte, dacă canapeaua ta nu are picioare vizibile, alege o măsuță de cafea care are picioare mai înalte și mai slabe.

Luați în considerare propriile nevoi

Desigur, atunci când alegi măsuța de cafea potrivită pentru tine sau familia ta, ar trebui să iei în considerare stilul tău de viață. Ai nevoie de o piesă cu mult spațiu de depozitare? Luați în considerare o piesă de depozitare. Ești unul care să joci în mod constant jocuri de societate în sufragerie? Asigurați-vă că este o piesă confortabilă de adunat. Ai tendința de a pune picioarele pe măsuța de cafea când te uiți la televizor? Poate că un pouf este o opțiune mai bună pentru tine. În ceea ce privește măsuțele de cafea care sunt prietenoase cu copiii, optează pentru o piesă care nu are margini ascuțite și nu este din sticlă.

Previous post Ce ofera companiile SEO?
Next post Despre advertoriale SEO și articole native