Compresorul de Aer Michelin MB 100/348 de 100 Litri: O Investiție Inteligentă în Eficacitate și Durabilitate

Într-un domeniu în care eficacitatea și fiabilitatea sunt esențiale, alegerea unui compresor de aer de calitate nu este doar o opțiune, ci o necesitate. Astăzi, ne concentrăm pe un produs care ridică standardul în ceea ce privește performanța și durabilitatea: Compresorul de Aer Michelin MB 100/348 de 100 Litri. Acest produs este o ofertă de la Toolsboxservices, un furnizor de încredere în scule și echipamente auto.

Caracteristici Cheie

Performanță de Vârf

Acest compresor nu este doar un dispozitiv de stocare a aerului, ci o veritabilă centrală de putere, datorită motorului său electric monofazat de 2.2 kW. Cu o presiune maximă de 10 bar și un debit de aer refulat de 245 l/min, acest compresor este ideal pentru aplicații profesionale care necesită putere și eficiență.

Design Robust

Robust și durabil, compresorul are o construcție care prezintă aripioare de răcire a cilindrului și a capacului chiulasei. Aceasta asigură o răcire eficientă și o durată de viață îndelungată a compresorului.

Siguranță și Stabilitate

Dispozitivul este echipat cu numeroase caracteristici de siguranță, inclusiv un presostat, protecție termică cu resetare automată și supapă de siguranță. În plus, este prevăzut cu un picior de sprijin pentru o stabilitate sporită.

Flexibilitate și Portabilitate

Datorită roților sale și celor două manere de transport, compresorul este extrem de portabil. Asta îl face ideal pentru atelierele auto care necesită o soluție de compresie flexibilă.

Date Tehnice

  • Tensiune alimentare: 220 V
  • Capacitate butelie: 100 l
  • Presiune maxima: 10 bar
  • Debit de aer aspirat: 330 l/min
  • Debit de aer refulat: 245 l/min
  • Putere motor: 2.2 kW ( 3 HP )
  • Greutate: 69 kg

Compresorul de Aer Michelin MB 100/348 de 100 Litri nu este doar un utilaj, este o investiție în eficiență și durabilitate. Cu caracteristicile sale tehnice impresionante și cu designul robust, acest compresor este un partener de încredere pentru orice profesionist în domeniul auto.

Îl puteți achiziționa de la Toolsboxservices, un furnizor care garantează calitate și fiabilitate.

Nu compromiteți când vine vorba de eficacitate și durabilitate. Alegeți Compresorul de Aer Michelin MB 100/348 de 100 Litri.

Previous post 7 motive pentru care să investești într-un cos de fum din inox
Next post Masaj relaxare Bucuresti – ofera o stare intensa de liniste si calm