7 motive pentru care să investești într-un cos de fum din inox

Îți dorești să nu mai depinzi de prețul gazului când vine vorba despre agentul termic pe care îl folosești acasă și ai decis să faci trecerea către sobe și șeminee pe bază de lemne ori peleți?

Dincolo de surse de căldură de calitate, ai nevoie și de un cos de fum inox 6m ca acesta. Acesta este un element vital pentru propria siguranță, dar și pentru conservarea căldurii în interior pe timpul iernii. Descoperă, însă, de mai jos, de ce merită să îți îndrepți atenția către coșul din inox!

Alege un cos de fum inox 6m rezistent pe termen lung

Unul dintre cele mai importante avantaje ale utilizării inoxului este acela că materialul are o durată de viață de până la 30 de ani. Astfel, dacă te asiguri că întreții coșul de fum în mod corespunzător, curățându-l de cel puțin 2 ori pe an, îl vei putea utiliza o perioadă îndelungată, fără a fi nevoie de reparații.

Rezistență la coroziune

Printre beneficiile, de care te poți bucura datorită unui coș de fum din inox se numără și faptul că acesta rezistă foarte bine la coroziune. Având în vedere că nu își modifică proprietățile în timp, indiferent cât de mult folosești sursa de căldură, coșul de fum rămâne la fel de calitativ ca la început, având capacitatea de a evacua eficient fumul.

Inoxul, un material ușor

Spre deosebire de cărămidă sau de beton, inoxul este mult mai ușor. Datorită acestui aspect, montajul unui coș de fum din inox devine mai simplu. Mai exact, echipa la care apelezi pentru a-ți aplica coșul de fum acolo unde îți este necesar se va putea ocupa mai ușor de lucrarea pe care o realizează, indiferent cât de lung este coșul.

Rezistență la temperaturi foarte mari

Datorită proprietăților sale, inoxul are capacitatea de a rezista foarte bine inclusiv la temperaturi extrem de mari. Astfel, indiferent de cât de des faci focul, pentru a obține căldură în timpul iernii, coșul de fum continuă să funcționeze în parametri normali.

Inoxul nu își modifică proprietățile în fața schimbărilor bruște de temperature

Dacă multe alte materiale se dilată ori se contractă atunci când intră în contact cu temperaturi foarte mari sau cu temperaturi scăzute, inoxul rezistă foarte bine atât în anotimpul rece, cât și în anotimpul rece. Cât despre perioada de tranziție dintre anotimpuri, coșul din inox rămâne la fel de eficient și de practic.

Simplu de întreținut

În ceea ce privește întreținerea coșului de fum, aceasta este esențială, întrucât ajută la o evacuare eficientă a fumului, chiar și după ani buni de la instalarea coșului. De preferat este să apelezi la experți în domeniu, care știu cum să curețe cât mai ușor coșul, fără a se pune în pericol, mai ales atunci când lucrează la înălțime.

Poți comanda online coșul de care ai nevoie

Fie că îți dorești un coș de fum realizat din inox, fie că vrei unul ceramic sau din beton, pe Internet găsești o varietate de modele extrem de interesante. Astfel, economisești timp și bani. Mai mult, după ce plasezi comanda în mediul online, o vei primi acasă în cel mai scurt timp.

CosuriFum.roîți propune obiecte de calitate, datorită cărora să ai parte de confort termic acasă. De exemplu, online găsești sobe, șeminee, dar și cele mai bune cosuri de fum pret accesibil, pentru a te putea pregăti de iarnă. Atunci când temperaturile vor fi scăzute, te vei putea bucura de o atmosferă plăcută acasă, alături de cei dragi!

Date de contact:

Email: office@cosurifum.ro

Telefon: +4 0763 687 665

+4 0784 292 820

+4 0721 280 587

+4 031 816 92 86

Previous post Sfaturi pentru întreținerea optimă a ușilor de exterior  
Next post Compresorul de Aer Michelin MB 100/348 de 100 Litri: O Investiție Inteligentă în Eficacitate și Durabilitate